Ingredienser:
500 g. flæskefars
4 friske peber frugter
1 lille kop groftvalsede havregryn
2 spsk. mel
½ glas vand
1 hel porre
45% revet ost ca. 200 g.
1 æg
baconskiver
salt og peber
salt og peber

Weberen tændes op til indirekte grill. Alle ingredienserne røres sammen med en grydeske – salt tilsættes efter behov. Farsen hviler minimum 1 time i køleskab. Frøstolen skæres ud af peberfrugterne, som skylles for løse frø, fyldes med farsen og spækkes med en skive bacon. 
Et stykke ost og det afskårne “låg” lægges på. Peberfrugterne lægges i et ildfast fad/alubakke og sættes i den opvarmede weber – steges i ca. 40 – 45 min. 
Serveres gerne med en mornaysauce og butterdejssnitter Weberen tændes op til indirekte grill.
Koges videre til en fond, som nedfryses til senere brug.