Ingredienser: 500 g. flæskefars 4 friske peber frugter 1 lille kop groftvalsede havregryn 2 spsk. mel ½ glas vand 1 hel porre 45% revet ost ca. 200 g. 1 æg baconskiver salt og peber salt og peber | Weberen tændes op til indirekte grill. Alle ingredienserne røres sammen med en grydeske – salt tilsættes efter behov. Farsen hviler minimum 1 time i køleskab. Frøstolen skæres ud af peberfrugterne, som skylles for løse frø, fyldes med farsen og spækkes med en skive bacon. Et stykke ost og det afskårne “låg” lægges på. Peberfrugterne lægges i et ildfast fad/alubakke og sættes i den opvarmede weber – steges i ca. 40 – 45 min. Serveres gerne med en mornaysauce og butterdejssnitter Weberen tændes op til indirekte grill. Koges videre til en fond, som nedfryses til senere brug. |