Ingredienser: 1 kalvebov ca. 800 g. 2 bundter friske gulerødder 4 friske løg 2 layrbærblade 4-5 fed hvidløg 2 dl. øl 2 spsk. rapsolie salt og peber | Kalveboven snittes i fedtkanten. Laurbærbladene stødes med lidt olie og salt i en morter og gnides ind i kødet. Gulerødder og løg halveres. Hvidløgene pilles (kun den yderste skal). Ingredienserne lægges i en stegepose under og over kalveboven, hvor også øllen hældes over. Stegeposen lukkesog et lille hul klippes i den. Stegeposen anbringes i en aluminiumsform/bradepande og sættes i en varm Weber-grill ved inddirekte varme (kullene anbragt ude i siderne), Den steger i 2 timer – centrumtemperaturen bør være 65 – 68 grader. Let ikke på låget for at kigge til den. Saften i stegeposen er saucen til de nye kartofler. |