Ingredienser:
1 kalvebov ca. 800 g.
2 bundter friske gulerødder
4 friske løg
2 layrbærblade
4-5 fed hvidløg
2 dl. øl
2 spsk. rapsolie
salt og peber
Kalveboven snittes i fedtkanten.
Laurbærbladene stødes med lidt olie og salt i en morter og gnides ind i kødet. Gulerødder og løg halveres. Hvidløgene pilles (kun den yderste skal). Ingredienserne lægges i en stegepose under og over kalveboven, hvor også øllen hældes over. Stegeposen lukkesog et lille hul klippes i den. Stegeposen anbringes i en aluminiumsform/bradepande og sættes i en varm Weber-grill ved inddirekte varme (kullene anbragt ude i siderne), Den steger  i 2 timer – centrumtemperaturen bør være 65 – 68 grader.
Let ikke på låget for at kigge til den. Saften i stegeposen er saucen til de nye kartofler.