Ingredienser: 200 gram Digestive 100 gram smeltet smør 250 gram naturel flødeost 3 dl. creme fraiche 50 gram pinjekerner 3 Marenge 3 æggeblommer 50 gram flormelis ½ tskf. vaniliesukker 80 gram durrum-mel 2 spskf. citronsaft 3 æggehvider Pynt: hjemmelavet kirsebærsyltetøj og gerne friske jordbær | Knus kiksene meget fint – gerne i en morter. Bland dem med det smeltede smør og tryk kiksemassen godt i en smurt springform og stil den koldt, gerne en times tid. Pisk flødeost, æggeblommer, flormelis, vaniliesukker, creme fraiche, mel og citronsaft godt sammen og vend de stiftpiskede æggehvider i. Hæld massen ud over kiksebunden og bag den i en 160 grader forvarmet ovn i ca. 25 min. Afkøl kagen og fordel kirsebærsyltetøjet ud over og pynt med jordbær eller anden frisk frugt. Ostelagkagen serveres med 38% creme fraiche. |