Ingredienser: 3 stk. sejfiletter ca. 250 – 300g. (fra fiskehandleren evt. frosne) 2 porrer 2 skalotteløg 5-6 fed hvidløg 5-6 sherry-tomater ½ liter madlavningsfløde eller kokosmælk 2 limefrugter chili salt og peber kokossmør/rapsolie 3 plader butterdej | Løg, porrer og hvidløg finthakkes og svitses i olien uden at tage farve og chilien tilsættes efter smag. Fisken skæres i 4-5 cm. stykker. De svitsede grøntsager lægges i et ovnfast fad/alubakke. Fisken lægges oven på, drysses med salt, peber og de skrællede og skivede limefrugter lægges over. Fløden/kokosmælken hældes over og butterdejspladerne lægges øverst. Fadet sættes i en forvarmet ovn på 200 grader i 25 minutter og slutter af med 5 minutters grill. Retten serveres rygende varm med lune baguette og naanbrød. |