Ingredienser:
1 mandelkage (Coop)
2 butterdejsplader
250 gram marcipan
100 gram smuttede
hakkede mandler
100 gram tørrede abrikoser
Pynt:
Mandariner i både
og flødeskum.

To butterdejsplader optøes og rulles tyndt ud. En eller to smurte forme beklædes med butterdej. Marcipanen rulles ud i tynde pølser og lægges i formene. De tørrede abrikoser anbringes deri. Det hele drysses med de smuttede og hakkede mandler.
Den anden butterdejsplade lægges over formen og prikkes med en stegenål. Formene sættes i en 200 grader forvarmet ovn og bages i ca. 20 minutter. (Se til dem – ovne kan være forskellige – butterdejen skal være lysebrun). Når formene er kolde pyntes kagerne med rigeligt friskpisket flødeskum og mandarinbåde.
TIPS:
til jul drysser jeg let med kanel blandet op med vaniliesukker. Det er GUF. Skal I have besøg af naboerne eller familien  – så pisk 4 æg med 150 gram rørsukker og hæld henover og brug flammekasteren. Det er muligt, der er brug for lidt mørk farin, men vi er ovre i “den danske udgave” af Tiramisu.