Peber med fars

Ingredienser:

500 g. flæskefars

4 friske peber frugter

1 lille kop groftvalsede havregryn

2 spsk. mel

½ glas vand

1 hel porre

45% revet ost ca. 200 g.

1 æg

baconskiver

salt og peber

 

 

 

 

 

 

Weberen tændes op til indirekte grill. Alle ingredienserne røres sammen med en grydeske

– salt tilsættes efter behov. Farsen hviler minimum 1 time i køleskab. Frøstolen skæres ud

af peberfrugterne, som skylles for løse frø, fyldes med farsen og spækkes med en skive 

bacon. 

Et stykke ost og det afskårne “låg” lægges på. Peberfrugterne lægges i et ildfast fad/alubakke

og sættes i den opvarmede weber – steges i ca. 40 – 45 min. 

Serveres gerne med en mornaysauce og butterdejssnitter Weberen tændes op til

indirekte grill.

Koges videre til en fond, som nedfryses til senere brug.

peber1