Jordbærkage

Ingredienser:

200 gram Digestive

100 gram smeltet smør

250 gram naturel flødeost

3 dl. creme fraiche

50 gram pinjekerner

3 Marenge

3 æggeblommer

50 gram flormelis

½ tskf. vaniliesukker

80 gram durrum-mel

2 spskf. citronsaft

3 æggehvider


Pynt:

hjemmelavet kirsebærsyltetøj

og gerne friske jordbær

Knus kiksene meget fint – gerne i en morter. Bland dem med det smeltede smør og tryk kiksemassen godt i

en smurt springform og stil den koldt, gerne en times tid. Pisk fløde- ost, æggeblommer, flormelis,

vaniliesukker, creme fraiche, mel og citronsaft godt sammen og vend de stiftpiskede æggehvider

i. Hæld massen ud over kiksebunden og bag den i en 160 grader forvarmet ovn i ca. 25 min. Afkøl kagen

og fordel  kirsebærsyltetøjet ud over og pynt med jordbær eller anden frisk frugt. 

Ostelagkagen serveres med 38% creme fraiche.

 IMG_7839